0.- Ft

Butterfly Snare Cajon

Cajonstudio Butterfly Snare Cajon

Free shipment in Hungary

3 years guarantee

30 days money pay back guarantee

Shipping worldwide. Ask for prices.

Price: 63000.- Ft

Description

When developing the Butterfly cajon, we aimed to create a reliable, quality work tool.
An instrument that can be customized with custom settings and provides a rhythm section even in extreme conditions. In addition, we strived to create a beautiful and comfortable drum.


The Butterfly corded cajon adapts to the snare drum corded cajons in sound and design.
Highly separable treble and bass sounds: sizzling, porridge and percussion, characteristic bass.


Snare: 2x20 thread drum cord is tensioned on the impact plate. The tension of the wires can be adjusted with a thumbscrew - without tools - and different tones can be achieved by fine tuning.
Deep: The high-quality percussion plate, the deformable oval reflex opening, the internal stiffening and the sound-absorbing sponge in the cajon result in clean, powerful bass. The bass can be adjusted by adjusting the countersunk screws holding the bat.


Maximum comfort and fatigue-free play: Rounded corners, deeply curved edges, comfortable seating area. Non-slip rubber feet.


Reliability: When designing our instruments, we consider it important that the built-in parts can be easily replaced and repaired after removing the percussion plate. The stiffeners built into the cajon ensure the load capacity. A multi-layer thin, abrasion-resistant varnish protects the surfaces.
Leave our workshop after all instrument testing and basic setup.

Details

3 years guarantee
30 days money pay back guarantee
Free shipment in Hungary


Body: shear 10mm.
Front: shear 3mm, 3 layers.
Verso: shear 6mm.
Dimensions: 51x30x31cm


Custom color and pattern order options.


Price: 45000.- Ft

Videos

Reviews

Pádár Zoltán

Nagy örömmel vettük át a zöld előlapos, butterfly sodronyos cajont. Nemcsak minket (családomat) kápráztatott el szép kivitelével és hangzásával, hanem mindazokat is, akik látták, hallották. Igyekeztünk minden lehetőséget megragadni a vele való zenélésre - valójában napi szinten használjuk. Az egyik alkalmon több keresztyén felekezet zenésze szolgált; az alkalom záró eseménye spontán kezdeményezett örömzenélés lett, melynek vezérhangszere a cajon lett. Csodálatos hangszer, nagyszerű élmény, profi munka! Hálásan köszönjük!!!

Regőczy Làszlò

Megjött a cajon, nagyon szuper lett, köszi a munkát :)

Péter Gabriella

Pont olyan, amilyent szerettem volna :)
Gyönyörű... és igényes munka. Nagyon örülök neki!
Ha bárkit hallok, hogy cajont akar vásárolni, toporzékolni fogok, hogy téged keressenek meg :)
Mégegyszer köszönök mindent!

Széles János

Ma végre megérkezett, remélem hozzád is az összeg! :)  Nem csak jól néz ki, de rendesen meg van építve, a hangja pedig abszolút jó! Kísérletezem még a csavarokkal, igyekszem jól megismerni a hangszert. Ideális elhelyezésnél kiváló mélyek, és szépen sistergő pergő hang jellemzi
Köszönöm még egyszer!

Simon Márton

szia Szilárd!
nagyon sajnálom,hogy szinte egy hónap múlva küldök csak visszajelzést,de őszintén szólva el is felejtettem,meg a hangszer annyira gyorsan beivódott a napjaimba,annyira természetessé vált,hogy meg is feledkeztem az izgalmakról,a várakozásról,a annak idején eltöltött.nagyon hálás vagyok azért,hogy minden -még csak nem is pontosan olyan,hanem- jobb lett lett,mint ahogy elképzeltem!!nagyon tetszik a hangszer esztétikailag,nagyon tetszenek a lekerekített sarkak,a bemélyedések,a fa gondos megformálása!és a hang...nagyon tetszik a mély,testes basszus hang és az emellett megszólaltatható -testes!- kisdob hang!nagyon passzol a hang karaktere egy akusztikus gitárhoz,basszusgitárhoz!a hangszernek azóta is csodájára járnak!
könnyen elképzelhető amúgy,ha nem is a közeljövőben,de hogy rendelek majd még egy cajont húros változatban is! : )
köszönöm!

Stelkovics Róbert

A szállítás: Gyors! NAGYON! Vasárnap éjjel rendelt hangszert Kedd reggel hozta a Posta! A cajon szépen kidolgozott, jó minőségű, igényes munka! A hangján az előlapi csavarokkal és a sodrony feszítéssel sokat lehet variálni, de az elhelyezése is sokat számít! A hangja szép, és kényelmes rajta játszani. A kapcsolattartás, segítőkészség tökéletes. Szilárd várja tapasztalatokat, a kritikát is. Ajánlom mindenkinek a Cajon Stúdió hangszereit!

Létai Debóra

3 hónapja használom, szuper darab. Szilárd nagyon érti a dolgot, élmény volt a vásárlás is. Ismerős ajánlotta, örülök hogy ezt választottam. Saját mintával kértem, ezért 1 hónapot vártam rá, de megérte. Ajánlom kezdőknek és haladóknak is.
Send review