0.- Ft

Professional Padded Case

Cajonstudio Professional Padded Case

Cajonstudio Bélelt profi cajon tok

Ingyenes házhozszállítás

3 év garancia

30 nap pénzvisszafizetési garancia

Price: 14000.- Ft

Description

You can easily and safely transport your cajon with the high quality cajon case. Protects from rain, shock, dust and scratches. This seems to be a significant extra expense, but if you frequently move the instrument, the case is highly recommended!

Available in different sizes.

Material: PTP (pearl canvas))

Lining: Sponge

Shoulder Strap

Color: Black

Reviews

Szabó Vikor

Ez a cajon táska tipikus középkategóriás termék. Funkcionális, olcsó, és annyit ad amit vártam. A legtöbb esetben nincs szükség többre. A kivitelezés természetesen nem luxus, itt van pár szál a varratokon, stb. A táska teszi a dolgát, és ez pont jó. Jó bélelt, jó fogantyú, de a vállszíj minimális - nem párnázott. Ez egy kicsit javulhat. A cipzárak viszonylag jó benyomást keltenek, és a kiegészítő oldalsó zsebbe a dobverő vagy mikrofon is elfér.

Horváth Zsolt

A CajonStudio Butterfly cajonhoz vásároltuk 2016-ban, nagyon jól teljesíti funkcióját. Amatőr dobosként barátaimmal sokat járok próbákra és szórakozóhelyekre, szóval hordom rendesen ide-oda..... A párnázás jól véd a rázkódásoktól. A nedvességtartalmát finom esőben teszteltem: a cajon mindig száraz volt. Az állítható pánt lehetővé teszi, hogy a vállra tehessem. A felső fogantyú is praktikus és kényelmes. Az alsó részen levő gumik lehetővé teszik, hogy a cajon táskát a talajra helyezzük anélkül, hogy kockáztatnánk a kopást vagy a túl gyors piszkolódást. Tehát ez egy egyszerű tok, amely teljesíti feladatát: megvédi és szállítja a dobot.

Vukovich Bálint

Glegyák Ildikó

A táska praktikus kialakítású, jól kihasználható. A megrendelés, szállítás gyors és gördülékeny volt.

Fekete Sándor

A tok élőben ugyanolyan jól néz ki, mint fényképen. Még csak néhány napja kaptam meg, ám nem csalódtam. Funkcionálisan kifogástalan, a háromféle hordmód is erősíti a komfortérzetet. Nagy méretű cajonom is passzentosan belefér, nem kell erőltetni (legnagyobb méretben rendeltem, határesetnek tűnt). Összegezve: jó ránézni, használni. Köszönöm.

Anita

Amióta megérkezett a hátizsákos tok, azóta fel sem merül bennem, hogy nehéz lenne a hangszer. Öröm vele bárhová menni. Kényelmes, praktikus, nagyon szeretem! És nagyon gyors és egyszerű volt a rendelési folyamat is. Köszönöm! És jószívvel ajánlom!
Send review