0.- Ft

Stage Cajon

Cajonstudio Stage Cajon

Free shipment in Hungary

3 years guarantee

30 days money pay back guarantee

Price: 62000.- Ft

Description

A CajonStudio Stage cégünk különleges hangtulajdonságú, exkluzív hangszere.
Célunk egy formabontó mesterhangszer létrehozása, ahol a speciális alapanyag profi kidolgozással párosul.
Tervünk hogy olyan érzékeny, inspiráló hangszert adjunk a dobosok kezébe, amit koncerten és stúdióban is pontosan és könnyedén dolgozik.
Különlegességek: Speciális finn ütőlap, az ütőlap alsó 2/3 része érdesített a seprűk és kefék erősebb hanghatása érdekében.
Csúszásmentesített ülőfelület.
Külső mikrofontartó.


A stage húros cajon hangzásában és kialakításában egy hagyományos flamenkó cajon
Jól szétválasztható magas és basszus hangok: Gyors, tüzes pergő és átütő, karakteres mély.


Extra Pergő: 4 gitárhúr a beépített gitárkulcsokkal külön-külön állítható, rezgésük erőssége levehető tépőzáras tompítókkal tovább finomítható.
A 6 rétegű vékony ütőlap különlegesen érzékeny, magas hangszínt biztosít. A precíz, egyéni pergőhang létrehozása több játékstílust tesz lehetővé.
Mély: A kiváló minőségű finn ütőlap, a formabontó ovális reflexnyílás, dupla belső merevítés és a cajonban található hangelnyelő szivacs tiszta, erőteljes basszust eredményez. A mély hangszínt az ütőlapot tartó süllyesztett csavarok állításával módosíthatjuk.


Maximális kényelem és fáradtságmentes játék: Gömbölyű sarkok, mélyen ívelt élek, komfortos ülőfelület. Csúszásmentes gumilábak.


Megbízhatóság: hangszereink tervezésekor fontosnak tartjuk, hogy az ütőlap levétele után a beépített alkatrészek cseréje, javítása egyszerűen elvégezhető legyen. A cajonba épített merevítőlécek biztosítják a terhelhetőséget. Többrétegű vékony, kopásálló lakk védi a felületeket.
Minden hangszer tesztelés és alapbeállítás után hagyja el műhelyünket.

Details

3 years guarantee
30 days money pay back guarantee
Free shipment in Hungary


Body: shear 10mm.
Front: shear 2.5mm, 5 layers.
Verso: shear 6mm.
Dimensions: 51x30x31cm


Custom color and pattern order options.


Price: 52.000.- Ft

Videos

Reviews

Varga Norbert

Hangzàsilag tökéletes, nagyon jó, egy jó akusztikàjú teremben jàtszottam vele, és mindenki, az összes zenész megdicsérte!!!! Most azon vagyok, hogy beàllitsak, egy rezgésmentes tökéletes basszust, amúgy nagyon pöpec, nagyon örülök neki!!!
Send review