0.- Ft

Butterfly String Cajon

Cajonstudio Butterfly String Cajon

Free shipment in Hungary

3 years guarantee

30 days money pay back guarantee

Price: 45000.- Ft

Description

Butterfly cajon development was aimed at the creation of a reliable, quality work tool.
An instrument that provides the rhythm can be personalized with your own settings, and in extreme conditions. In addition
tried to create a beautiful and comfortable drum.


Butterfly string cajon sound and shaping a traditional Flamenco Cajon. Well-separated high and bass: Fast-moving fire and penetrating, deep character.


Snare: the built-in four guitar strings guitar keys separately adjustable vibration strength detachable Velcro tompítókkal further refined. The creation of precise, individual Trill consonant allows multiple styles of play.
Low The high quality ütőlap, the unconventional oval reflex port, internal bracing and sound-absorbing sponge cajonban find the results in a clean, powerful bass. The deep voice of ütőlapot recessed screws holding the production change.


Maximum comfort and fatigue-free game: Rounded corners, deeply curved edges, comfortable seat. Non-slip rubber feet.


Reliability: design of musical instruments we consider that after removing the ütőlap replacement, repair the installed components can be carried out easily. The cajonba built merevítőlécek ensure capacity. Multilayer thin, abrasion-resistant varnish to protect the surface. Each instrument
leave our workshop after testing and default.

Details

3 years guarantee
15 days money pay back guarantee
Free shipment in Hungary


Body: shear 10mm.
Front: shear 3mm, 3 layers.
Verso: shear 6mm.
Dimensions: 51x30x31cm


Custom color and pattern order options.


Price: 38000.- Ft

Videos

Reviews

Kovács Anett

A cajon tökéletes lett. A hangzásában, és külsejében egyaránt telitalálat. 18 éves lányom meg is siratta rendesen, úgy aludt, hogy az ágy mellett volt a hangszer. Nagyon köszönünk mindent, és minden jót kívánunk az újévre Neked, és minden kedves Kollégádnak!

Bauer Attila

Pénteken megérkezett a cajón! Gyönyörű lett, fantasztikus a hangja! Nagyon szépen köszönöm a profi munkát!!!

Losonczi Ròbert Benjàmin

Megérkezett a "csomag" épségben! 100%osan megvagyok vele elégedve! Sőt... Jobb mint vártam! Még egyszer köszönök mindent! További szép napot és jó munkát ezekhez a csodákhoz!

Solti Àrpàd

Gratuláció és hatalmas köszönet a kiváló munkáért!

Kovàcs Àdàm

Szia, Nos, megérkezett, igen pöpecül néz ki, és úgy is szól, köszönöm még egyszer :)

Németh Edina

Mantskovits János

A rendelés után harmadik nap hozta csak a futár, a hangszer amúgy tökéletes. Szerettem volna ha másnapra ideér.

Szabó Viktor

Nagyon jó választás, sok műfajban használom, mindenhol megállta a helyét!!!

Fischer Dani

Nagyon jó az ár/minőség aránya és a kissé szokatlan kialakítása nagyon kényelmes. Nagyon elégedett vagyok ezzel a vásárlással. A húrok feszíthetőségével és a tépőzárakkal sokoldalú eszköz. Elég érzékeny, finom zenékhez is használom. Több zenész barátom is kipróbálta már, és mindenki dicsérte. Alkalmas popzenére és ethnora egyaránt. Egyre gyakoribb a színpadokon a cajonstudio butterfly cajon, gondolom nem véletlen.

Gaudi Ilona

Hálásan köszönöm ezt a gyönyörű cajónt!
Izgatottan vártam és hamar megérkezett a szuper tokjában. Tiszta hangzású pergő, erőteljes mély hangszín, nagyon kényelmes, szép kialakítású hangszer.
A mintázata csodás, nagyon tetszik. Örök darab lesz biztosan!

Köszönöm a nagyszerű munkátokat! Boldog és elégedett vagyok.

Andai Máriusz

Állítás nélkül, vagyis a beállításoddal, nagyon tetszik a hangja,fantasztikus!
Köszönök mindent Szilárd,az idő erő raforditast, a csomag küldést, a grafikát, a nyomtatást, és a nagyon igényes kézi megmunkálást, egy ékszer láda 
</div>
</div></div>
								</div>
															<div class=

Kovács N. Edina

Wohner Miklós

Kedves Lányok, Fiúk... :) ha létezik win-win szituáció egy termék rendelésével, vásárlásával kapcsolatban, akkor az én esetem a 'BUTTERFLY' cajon-nal annak mondható... :) Gyönyörű, ergonómikus, kipróbáltam a beállításokat, sokat játszadoztam vele, kicsit feszítettem a húrokon, kicsit átmozgattam a 'tompító tépőzárakat', -bár hozzá kell tennem, hogy a 'base setup' is nagyon jól szólt, nem is tudtam sokat javítani rajta-, szóval NAGYON, NAGYON tetszik!!! :) Mindenkinek kívánok olyan örömöt, -bármivel kapcsolatban is legyen az-, amit akkor éreztem, mikor első alkalommal 'meglovagolhattam' az én BUTTERFLY-omat!!! :) Köszi Szilárd!!! :)
Send review