0.- Ft

Butterfly Húros Cajon

Cajonstudio Butterfly Húros Cajon

Ingyenes kiszállítás Magyarországon

3 év garancia

30 nap pénzvisszafizetési garancia

Ár: 45000.- Ft

Termékleírás

A Butterfly cajon fejlesztésekor egy megbízható, minőségi munkaeszköz létrehozását céloztuk meg...
Egy hangszer, amely egyéni beállításokkal személyre szabható, és extrém körülmények között is biztosítja a ritmusszekciót.
Mindemellett törekedtünk egy szép és kényelmes dob kialakítására.


A Butterfly húros cajon hangzásában és kialakításában egy hagyományos flamenkó cajon. Jól szétválasztható magas és basszus hangok: Gyors, tüzes pergő és átütő, karakteres mély.


Pergő: négy gitárhúr a beépített gitárkulcsokkal külön-külön állítható, rezgésük erőssége levehető tépőzáras tompítókkal tovább finomítható. A precíz, egyéni pergőhang létrehozása több játékstílust tesz lehetővé.
Mély: A kiváló minőségű ütőlap, a formabontó ovális reflexnyílás, a belső merevítés és a cajonban található hangelnyelő szivacs tiszta, erőteljes basszust eredményez. A mély hangszínt az ütőlapot tartó süllyesztett csavarok állításával módosíthatjuk.


Maximális kényelem és fáradtságmentes játék: Gömbölyű sarkok, mélyen ívelt élek, komfortos ülőfelület. Csúszásmentes gumilábak.


Megbízhatóság: hangszereink tervezésekor fontosnak tartjuk, hogy az ütőlap levétele után a beépített alkatrészek cseréje, javítása egyszerűen elvégezhető legyen. A cajonba épített merevítőlécek biztosítják a terhelhetőséget. Több rétegű vékony, kopásálló lakk védi a felületeket.
Minden hangszer tesztelés és alapbeállítás után hagyja el műhelyünket.

Részletek

Test: nyír 10mm.
Ütőlap: nyír 3mm, 3 réteg.
Hátlap: nyír 6mm.
Méret: 51x30x31cm


Egyedi szín, minta rendelése lehetséges.
Rendelésének leadásakor jelezheti egyedi minta igényét.
A rendelés elküldése után felvesszük önnel a kapcsolatot a további egyeztetés végett.

Videók

Vélemények

Kovács Anett

A cajon tökéletes lett. A hangzásában, és külsejében egyaránt telitalálat. 18 éves lányom meg is siratta rendesen, úgy aludt, hogy az ágy mellett volt a hangszer. Nagyon köszönünk mindent, és minden jót kívánunk az újévre Neked, és minden kedves Kollégádnak!

Bauer Attila

Pénteken megérkezett a cajón! Gyönyörű lett, fantasztikus a hangja! Nagyon szépen köszönöm a profi munkát!!!

Losonczi Ròbert Benjàmin

Megérkezett a "csomag" épségben! 100%osan megvagyok vele elégedve! Sőt... Jobb mint vártam! Még egyszer köszönök mindent! További szép napot és jó munkát ezekhez a csodákhoz!

Solti Àrpàd

Gratuláció és hatalmas köszönet a kiváló munkáért!

Kovàcs Àdàm

Szia, Nos, megérkezett, igen pöpecül néz ki, és úgy is szól, köszönöm még egyszer :)

Németh Edina

Mantskovits János

A rendelés után harmadik nap hozta csak a futár, a hangszer amúgy tökéletes. Szerettem volna ha másnapra ideér.

Szabó Viktor

Nagyon jó választás, sok műfajban használom, mindenhol megállta a helyét!!!

Fischer Dani

Nagyon jó az ár/minőség aránya és a kissé szokatlan kialakítása nagyon kényelmes. Nagyon elégedett vagyok ezzel a vásárlással. A húrok feszíthetőségével és a tépőzárakkal sokoldalú eszköz. Elég érzékeny, finom zenékhez is használom. Több zenész barátom is kipróbálta már, és mindenki dicsérte. Alkalmas popzenére és ethnora egyaránt. Egyre gyakoribb a színpadokon a cajonstudio butterfly cajon, gondolom nem véletlen.

Gaudi Ilona

Hálásan köszönöm ezt a gyönyörű cajónt!
Izgatottan vártam és hamar megérkezett a szuper tokjában. Tiszta hangzású pergő, erőteljes mély hangszín, nagyon kényelmes, szép kialakítású hangszer.
A mintázata csodás, nagyon tetszik. Örök darab lesz biztosan!

Köszönöm a nagyszerű munkátokat! Boldog és elégedett vagyok.

Andai Máriusz

Állítás nélkül, vagyis a beállításoddal, nagyon tetszik a hangja,fantasztikus!
Köszönök mindent Szilárd,az idő erő raforditast, a csomag küldést, a grafikát, a nyomtatást, és a nagyon igényes kézi megmunkálást, egy ékszer láda 
</div>
</div></div>
								</div>
															<div class=

Kovács N. Edina

Wohner Miklós

Kedves Lányok, Fiúk... :) ha létezik win-win szituáció egy termék rendelésével, vásárlásával kapcsolatban, akkor az én esetem a 'BUTTERFLY' cajon-nal annak mondható... :) Gyönyörű, ergonómikus, kipróbáltam a beállításokat, sokat játszadoztam vele, kicsit feszítettem a húrokon, kicsit átmozgattam a 'tompító tépőzárakat', -bár hozzá kell tennem, hogy a 'base setup' is nagyon jól szólt, nem is tudtam sokat javítani rajta-, szóval NAGYON, NAGYON tetszik!!! :) Mindenkinek kívánok olyan örömöt, -bármivel kapcsolatban is legyen az-, amit akkor éreztem, mikor első alkalommal 'meglovagolhattam' az én BUTTERFLY-omat!!! :) Köszi Szilárd!!! :)
Értékelés elküldése