0.- Ft

XL Sodronyos Cajon

Cajonstudio XL Sodronyos Cajon

Ingyenes házhozszállítás

3 év garancia

30 nap pénzvisszafizetési garancia

Ár: 74000.- Ft

Termékleírás

A CajonStudio XL sodronyos cajont dobosokkal közösen terveztük, akik egyszerre használnak cajont és pedállal működő kiegészítőket (kolomp, cin,tamburin).
A megemelt magasság alkalmas a dobszék kiváltására, a nagyobb légtömeg mélyebb basszust eredményez.


Az XL cajon hangzásában igazodik a pergődob sodronyos cajonokhoz. Jól szétválasztható magas és basszus hangok: sistergős, kásás pergő és átütő, karakteres mély. ( Igény esetén XL húros hangszert is gyártunk)


Pergő: 2x20 szál dob sodrony feszül az ütőlapra. A sodronyok feszessége marokcsavarral állítható, finomhangolással különböző hangszín érhető el.
Mély: A kiváló minőségű ütőlap, a belső merevítés és a cajonban található hangelnyelő szivacs tiszta, karakteres basszust eredményez. A mély hangszínt az ütőlapot tartó süllyesztett csavarok állításával módosíthatjuk.


Megbízhatóság: hangszereink tervezésekor fontosnak tartjuk, hogy az ütőlap levétele után a beépített alkatrészek cseréje, javítása egyszerűen elvégezhető legyen. A cajonba épített merevítőlécek biztosítják a terhelhetőséget. Többrétegű vékony, kopásálló lakk védi a felületeket.
Minden hangszer tesztelés és alapbeállítás után hagyja el műhelyünket.

Részletek

Test: nyír 10mm.
Ütőlap: nyír 3mm, 3 réteg.
Hátlap: nyír 6mm.
Csúszásmentes gumilábak
Méret: 55x30x31cm


Egyedi szín, minta rendelése lehetséges.
Rendelésének leadásakor jelezheti egyedi minta igényét.
A rendelés elküldése után felvesszük önnel a kapcsolatot a további egyeztetés végett.

Képek

Videók

Vélemények

Karkus Andràs

Először is nagyon szépen köszönöm a húros xl cajont, megkaptam, minden rendben vele, a tépőzárakkal kapcsolatban is minden világos. Tegnap alig bírtam abbahagyni a dobolást :-) lenyűgöz az egyszerűsége, és hogy minden előképzettség nélkül meg tudom szólaltatni. A feleségem azt mondta, adjam el a dobomat, minek az a nagy cucc, ez ugyanolyan jó! :-)

Salamon Gábor

Négy éves a cajonom, most kezd kopni :) eddig viszont 100% megelégedés. Rendelem is az újat

Mézes Ábel

Brutál szép és igényes kidolgozás. Az utolsó részletig minden a helyén van :) Viszont nem minden a külső, a hangja is lenyűgöző. Volt szerencsém már végig próbálni elég sok cajont ezelőtt, de ehhez fogható hangzást egyiktől sem kaptam: gyönyörű szép mély és telt basszus, de mégsem veszik el közben a pergő finom rezgése, fennhangja. Tökéletes kombó! :)
Értékelés elküldése