0.- Ft

Butterfly Sodronyos Cajon

Cajonstudio Butterfly Sodronyos Cajon

Ingyenes kiszállítás Magyarországon

3 év garancia

30 nap pénzvisszafizetési garancia

Ár: 63000.- Ft

Termékleírás

A Butterfly cajon fejlesztésekor egy megbízható, minőségi munkaeszköz létrehozását céloztuk meg.
Egy hangszer, amely egyéni beállításokkal személyre szabható, és extrém körülmények között is biztosítja a ritmusszekciót. Mindemellett törekedtünk egy szép és kényelmes dob kialakítására.


A Butterfly sodronyos cajon hangzásában és kialakításában igazodik a pergődob sodronyos cajonokhoz.
Jól szétválasztható magas és basszus hangok: sistergős, kásás pergő és átütő, karakteres mély.


Pergő: 2x20 szál dob sodrony feszül az ütőlapra. A sodronyok feszessége marokcsavarral -így szerszám nélkül- állítható, finomhangolással különböző hangszín érhető el.
Mély: A kiváló minőségű ütőlap, a formabontó ovális reflexnyílás, a belső merevítés és a cajonban található hangelnyelő szivacs tiszta, erőteljes basszust eredményez. A mély hangszínt az ütőlapot tartó süllyesztett csavarok állításával módosíthatjuk.


Maximális kényelem és fáradtságmentes játék: Gömbölyű sarkok, mélyen ívelt élek, komfortos ülőfelület. Csúszásmentes gumilábak.


Megbízhatóság: hangszereink tervezésekor fontosnak tartjuk, hogy az ütőlap levétele után a beépített alkatrészek cseréje, javítása egyszerűen elvégezhető legyen. A cajonba épített merevítőlécek biztosítják a terhelhetőséget. Többrétegű vékony, kopásálló lakk védi a felületeket.
Minden hangszer tesztelés és alapbeállítás után hagyja el műhelyünket.

Részletek

Test: nyír 10mm.
Ütőlap: nyír 3mm, 3 réteg.
Hátlap: nyír 6mm.
Méret: 51x30x31cm


Egyedi szín, minta rendelése lehetséges.
Rendelésének leadásakor jelezheti egyedi minta igényét.
A rendelés elküldése után felvesszük önnel a kapcsolatot a további egyeztetés végett.

Videók

Vélemények

Pádár Zoltán

Nagy örömmel vettük át a zöld előlapos, butterfly sodronyos cajont. Nemcsak minket (családomat) kápráztatott el szép kivitelével és hangzásával, hanem mindazokat is, akik látták, hallották. Igyekeztünk minden lehetőséget megragadni a vele való zenélésre - valójában napi szinten használjuk. Az egyik alkalmon több keresztyén felekezet zenésze szolgált; az alkalom záró eseménye spontán kezdeményezett örömzenélés lett, melynek vezérhangszere a cajon lett. Csodálatos hangszer, nagyszerű élmény, profi munka! Hálásan köszönjük!!!

Regőczy Làszlò

Megjött a cajon, nagyon szuper lett, köszi a munkát :)

Péter Gabriella

Pont olyan, amilyent szerettem volna :)
Gyönyörű... és igényes munka. Nagyon örülök neki!
Ha bárkit hallok, hogy cajont akar vásárolni, toporzékolni fogok, hogy téged keressenek meg :)
Mégegyszer köszönök mindent!

Széles János

Ma végre megérkezett, remélem hozzád is az összeg! :)  Nem csak jól néz ki, de rendesen meg van építve, a hangja pedig abszolút jó! Kísérletezem még a csavarokkal, igyekszem jól megismerni a hangszert. Ideális elhelyezésnél kiváló mélyek, és szépen sistergő pergő hang jellemzi
Köszönöm még egyszer!

Simon Márton

szia Szilárd!
nagyon sajnálom,hogy szinte egy hónap múlva küldök csak visszajelzést,de őszintén szólva el is felejtettem,meg a hangszer annyira gyorsan beivódott a napjaimba,annyira természetessé vált,hogy meg is feledkeztem az izgalmakról,a várakozásról,a annak idején eltöltött.nagyon hálás vagyok azért,hogy minden -még csak nem is pontosan olyan,hanem- jobb lett lett,mint ahogy elképzeltem!!nagyon tetszik a hangszer esztétikailag,nagyon tetszenek a lekerekített sarkak,a bemélyedések,a fa gondos megformálása!és a hang...nagyon tetszik a mély,testes basszus hang és az emellett megszólaltatható -testes!- kisdob hang!nagyon passzol a hang karaktere egy akusztikus gitárhoz,basszusgitárhoz!a hangszernek azóta is csodájára járnak!
könnyen elképzelhető amúgy,ha nem is a közeljövőben,de hogy rendelek majd még egy cajont húros változatban is! : )
köszönöm!

Stelkovics Róbert

A szállítás: Gyors! NAGYON! Vasárnap éjjel rendelt hangszert Kedd reggel hozta a Posta! A cajon szépen kidolgozott, jó minőségű, igényes munka! A hangján az előlapi csavarokkal és a sodrony feszítéssel sokat lehet variálni, de az elhelyezése is sokat számít! A hangja szép, és kényelmes rajta játszani. A kapcsolattartás, segítőkészség tökéletes. Szilárd várja tapasztalatokat, a kritikát is. Ajánlom mindenkinek a Cajon Stúdió hangszereit!

Létai Debóra

3 hónapja használom, szuper darab. Szilárd nagyon érti a dolgot, élmény volt a vásárlás is. Ismerős ajánlotta, örülök hogy ezt választottam. Saját mintával kértem, ezért 1 hónapot vártam rá, de megérte. Ajánlom kezdőknek és haladóknak is.
Értékelés elküldése