0.- Ft

Zebrano Húros Cajon

Cajonstudio Zebrano Húros Cajon

Ingyenes házhozszállítás

3 év garancia

30 nap pénzvisszafizetési garancia

Ár: 74000.- Ft

Termékleírás

A Zebrano cajon fejlesztésekor egy exkluzív, minőségi munkaeszköz létrehozását céloztuk meg. A vastag, furnérozott ütőlap erőteljesebb, dinamikusabb ütéstechnikát tesz lehetővé. A hangszer egyéni beállításokkal személyre szabható, és extrém körülmények között is biztosítja a ritmusszekciót.


A Zebrano húros cajon hangzásában és kialakításában igazodik a hagyományos flamenkó cajonokhoz.
Jól szétválasztható magas és basszus hangok: Gyors, tüzes pergő és átütő, karakteres mély.


Pergő: Két süllyesztett csavarral egyszerűen állítható gitárhúr. Rezgésük erőssége levehető tépőzáras tompítókkal tovább finomítható. A precíz, egyéni pergőhang létrehozása több játékstílust tesz lehetővé.
Mély: A kiváló minőségű ütőlap, a formabontó ovális reflexnyílás, a belső merevítés és a cajonban található hangelnyelő szivacs tiszta, erőteljes basszust eredményez. A mély hangszínt az ütőlapot tartó süllyesztett csavarok állításával módosíthatjuk.


Maximális kényelem és fáradtságmentes játék: Gömbölyű sarkok, mélyen ívelt élek, komfortos ülőfelület. Csúszásmentes gumilábak.


Megbízhatóság: hangszereink tervezésekor fontosnak tartjuk, hogy az ütőlap levétele után a beépített alkatrészek cseréje, javítása egyszerűen elvégezhető legyen. A cajonba épített merevítőlécek biztosítják a terhelhetőséget. Többrétegű vékony, kopásálló lakk védi a felületeket.
Minden hangszer tesztelés és alapbeállítás után hagyja el műhelyünket.

Részletek

Test: nyír 10mm.
Ütőlap: nyír 3mm 3réteg mintázva.
Hátlap: nyír 6mm.
Méret: 51x30x31cm


Egyedi szín, minta rendelése lehetséges.
Rendelésének leadásakor jelezheti egyedi minta igényét.
A rendelés elküldése után felvesszük önnel a kapcsolatot a további egyeztetés végett.

Videók

Vélemények

Tóth György

Tegnap elhoztam. Minden ok, gyönyörű. Kösz szép hétvégét.

Vincze Gyula

Egy közismert, általam is nagyrabecsült dobos-cajonos ismerősömet kérdeztem; Ha cajon, akkor milyen márkát javasol, hiszen ezren felüli a fellépéseinek a száma ilyen hangszerrel, ezért tuti, hogy tudja a jó választ. Azt mondta, hogy egyértelműen CajonStudio-s hangszert vegyek. Ő a sajátjával napi szinten 4 éve muzsikál ... és tökéletes, semmi baja, sőt imádja.... hihetetlen, hogy hiba nélkül bírja, ugyanolyan szépen szól, mint amikor megvette. Nagyon gondosan, nagyon igényesen elkészített hangszer szerinte. Ezek után nem is volt kérdés tehát: CajonStudió. Szombaton délután megírtam a levelet a rendelési szándékomról, egyedi igényekkel tarkítva. Este már megvolt a válasz. Másnap (vasárnap!!!) telefonon leegyeztettük a részleteket. Menetközben még egy telefonos egyeztetés és egy csomó jótanács a későbbiekre... Pénteken reggel hozta a postás. Pont úgy ahogy kértem, azzal az egyedi gyártással, színben, felszerelve, ahogy kell. És a hangja?! Felülmúlta az elképzelésemet. Nagyon szép határozott pergő, igen erőteljes tiszta mély. (kíváncsiságból megmértem: 32hz!!! ... hihetetlen) Másnap fellépése volt. Nagyon szépen, mindenki megelégedésére szerepelt. ...azóta eltelt közel egy hónap.... lelkesedésem változatlan, nagyon szeretem ezt a dobozt! Köszönöm Szilárd, és kívánom, hogy sokaknak okozzon a CajonStúdio hozzám hasonlóan örömöt ezekkel a hangszerekkel! Jah és persze így utólag köszi neked is FAT! :) Ui.: Bocs a sok szövegért, de így teljes a kép, azt hiszem.

Kisantal G. Emil

Még csak egy hete van meg ez a cajon, így túl sokat nem tudok írni. Az biztos, az előző cajonomnál klasszisokkal kényelmesebb, érzékenyebb. Eddig nem tapasztaltam hibát, még tesztelem.

Bogdán Elek

Nem volt raktáron, várni kellett a gyártásra. :( Amúgy jó cucc, tetszik. Kicsit lehetne olcsóbb, de ár érték amúgy szerintem elmegy.

Schmidt Péter

Ha Cajont szeretnél csak CajonsStudio. A minőség magáért beszél. Precízség, pontosság mint a hangszert, mint az "üzletet" tekintve! És igazi Magyar termék! :)

Szefcsik Boldizsár

Egyszerűen remek. Péntek este leadtuk a rendelést, Kedden reggel meg is jött szépen, igényesen becsomagolva. Kicsit barnásabb az ütőlap, mint a képeken, szerintem így még szebb... És a hangja? Nekem eddig Sodronyos mini cajonom volt innen a cajon stúdióból, (úgy látom, ilyet már nem is gyártanak csak húros minit) és hát ég és föld hogy hogy szól ahhoz képest, valamint lazán veri a nagy gyártók hangszereket mint pl.: Meinl vagy Schlagwerk. Gyönyörű telt basszus, szép határozott magas, és kellően érzékeny az eredeti beállításokkal, tépőzár nélkül, amik egyébként készségesen oda vannak készítve a hangszer belsejébe. Csak ajánlani tudom.
Értékelés elküldése