0.- Ft

Fatboy Snare Cajon

Cajonstudio Fatboy Snare Cajon

Free shipment in Hungary

3 years guarantee

30 days money pay back guarantee

Price: 74000.- Ft

Description

A CajonStudio Fatboy megalkotásánál arra törekedtünk hogy mély, telt és karakteres basszust hozzunk létre úgy, hogy a pergő hangzás is megmaradjon. A szélesebb játékfelület révén jól elkülöníthetőek a mély-közép-magas tónusok.


A Fatboy cajon hangzásában igazodik a pergődob sodronyos cajonokhoz.
Jól szétválasztható magas és basszus hangok: sistergős, kásás pergő és átütő, karakteres mély. ( Igény esetén fatboy húros dobot is gyártunk)


Pergő: 2x20 szál dob sodrony feszül az ütőlapra. A sodronyok feszessége imbuszcsavarral állítható, finomhangolással különböző hangszín érhető el.
Mély: dobjaink közül a legtestesebb basszussal rendelkezik.
A kiváló minőségű ütőlap, a belső merevítés és a cajonban található hangelnyelő szivacs tiszta, karakteres basszust eredményez. A mély hangszínt az ütőlapot tartó süllyesztett csavarok állításával módosíthatjuk.


Megbízhatóság: hangszereink tervezésekor fontosnak tartjuk, hogy az ütőlap levétele után a beépített alkatrészek cseréje, javítása egyszerűen elvégezhető legyen. A cajonba épített merevítőlécek biztosítják a terhelhetőséget. Többrétegű vékony, kopásálló lakk védi a felületeket.
Minden hangszer tesztelés és alapbeállítás után hagyja el műhelyünket.

Details

3 years guarantee
30 days money pay back guarantee
Free shipment in Hungary


Body: shear 10mm.
Front: shear 4mm, 3 layers.
Verso: shear 6mm.
Dimensions: 47x37x31cm


Custom color and pattern order options.


Price: 52.000.- Ft

Videos

Reviews

Papp Márton

Eszméletlenül szól és a szín sokkal jobb lett mint amilyenre számítottam. A legjobban kidolgozott ütős hangszerünk a hangja még jobb.

Prokai Norman

Megérkezett a hangszer és kipróbálhattam végre. Nagyszerű az anyag választás és a kidolgozás, mert rendkívül érzékeny és jól szól ez a fatboy. És kényelmes amennyire csak lehet. Gratulálok, in general, és köszönöm még egyszer!

Molnàr Gàbor Zoltàn

Köszönöm szépen a Gyors postázást! Tegnap délután óta le sem szálltam róla!:)) További minden jót és szépet!

Boltuzits Attila

Szilárd, nagyon nagyon bitangul szól a cucc! Tegnap próbálgattam, forgattam, belőttem a mikrofont...egy csoda! Köszönöm :)

Perczel Márk

Kifogástalan. Nagyon szép, igényes munka, a hangja pedig elképesztően karakteres és dinamikus. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Oláh Annamari

Csodásan néz ki, csodásan szól. Álmaim cajonja, és szemet szúr másnak is, iszonyat büszke vagyok rá! Köszönet érte! <3
Send review